Oktan Oslo og Signatur blir ett

Oktan Oslo styrker staben ved å slå seg sammen med content- og designbyrået Signatur.

Oktans Oslo-avdeling vokser ytterligere når de nå slår seg sammen med Signatur. Formelt sett skjedde sammenslåingen 27. oktober.

Vi går spennende tider i møte når vi i tiden framover skal forene felles kommersielle interesser og verdigrunnlag. Oktan Oslo er kjent for vår entusiasme for det vi jobber med, og med ansatte fra Signatur og Semo på laget styrker vi både vår digitale og kommunikasjons-faglige kompetanse, sier administrerende direktør Helge Olaussen i Oktan Oslo.

Les også: Vår organisasjonskultur og våre kjerneverdier

Med Signatur på laget får Oktan Oslo tilført økt kompetanse innen Content Marketing og mer enn 20 års erfaring innen utvikling, design og produksjon av magasiner og årsrapporter. I tillegg har Signatur solid erfaring med oppdrag fra anerkjente selskaper i legemiddel- og alkoholbransjen, som begge er underlagt strenge lover og regler innen profilering og markedsføring i Norge. Signatur jobber også med strategisk merkevare- og kommunikasjonsutvikling, visuell identitet og grafisk design. Kundeporteføljen favner en rekke virksomheter i både privat- og offentling sektor.

-Vi gjør dette først og fremst fordi vi vil komplettere og styrke vårt tilbud til eksisterende og nye kunder. Nå kommer vi inn i et sterkt faglig miljø, både digitalt og kreativt. Vi deler troen på at de største mulighetene og de beste løsningene skapes gjennom dynamikk og samspill mellom mennesker. Sammen skal vi skape en reell merverdi og forsterke posisjonen som den foretrukne samarbeidspartneren for våre kunder, sier byråleder og partner i Signatur, Børre Thorstensen.

Les også: Oktan Oslo er sertifisert Google-partner

Etter sammenslåingen vil selskapet hete Oktan Oslo og ha 35 ansatte. Besøksadressen vil fram til 1. desember være Storgata 33 B i Oslo. Fra og med 1. desember vil byrået holde til i nye lokaler i Kongens gate 6, og fra samme dato vil alle ansatte fra Signatur være på plass. Fram til 1. desember vil Signatur holde til på sin nåværende besøksadresse, Gladengveien 3 B på Ensjø.

Helge Olaussen fra Oktan blir administrerende direktør, mens Børre Thorstensen fra Signatur  blir seniorrådgiver og vil inngå i selskapets ledergruppe.

-Vi gleder oss til å samle alle ansatte under ett tak i Kongens gate. Sammen blir vi et slagkraftig team med felles kjerneverdier som står godt rustet til å løse framtidige utfordringer, sier adm.dir. Helge Olaussen i Oktan Oslo.

Kontaktpersoner:
Helge Olaussen
adm.dir. Oktan Oslo
helge.olaussen@oktan.no
mobil: 410 40 136

Opprettet 14.08.2018, oppdatert 16.10.2019

3 gode grunner til å velge et fullservicebyrå

Du som jobber med markedsføring i en liten eller mellomstor bedrift vet at det er mye ansvar som tillegges markedsavdelingen.

Les mer
Skremmende gode Halloween-kampanjer

Det er snart tid for Halloweenfeiring igjen. Det er delte meninger om denne nye tradisjonen som har kommet for fullt de senere årene, men det er liten tvil om at den er her for å bli.

Les mer