Googles algoritmer, dronepost, Neon nettleser og mer

Et tilbakeblikk på Googles algoritmer og hva som kommer, post levert med drone i Frankrike, ny nettleser fra Opera og mer om ting i tiden.


Mye nytt fra CES i Vegas denne uken. Blant annet kunne vår egen kunde Velux fortelle om at de har inngått samarbeid med Netatmo. Velux leverer takvinduer med smarthusløsninger og vil sammen med Netatmo bygge enda smartere løsninger. Netatmo er leverandør av systemer for overvåking av vær, luftkvalitet osv.

Techcrunch har vært på CES og listet opp 10 gadgets de har merket seg. Mye gøy og rart. Kan det friste med en brødrister som styres via app på telefonen?

Google oppdaterer jevnlig alogritmen sin som bestemmer hvilke resultater som kommer opp først når du Googler noe. Search Engine Watch skriver om hvilke forandringer som ble gjort i fjor, dem vi vet om allerede og hva som kan tenkes komme. Verdt å merke seg er dem som blir aktivert i disse dager, nemlig at websider med store pop-ups vil oppleve redusert synlighet og mobile-first-indexing. Det antas at søk ved hjelp av tale vil vokse og det gir nye utfordringer og muligheter.

Teknisk Ukeblad forteller om DPD Group i Frankrike som har fått tillatelse til å starte postleveranse ved hjelp av droner. 


Opera
 
har lansert en ny nettleser, Neon, som oppleves svært annerledes enn det vi er vant til fra Chrome, Firefox, Safari osv. Vi har forsøkt og er sjarmert.

Opprettet 14.08.2018, oppdatert 25.02.2020

30 grunner til å benytte HubSpot i markedsføring

Har du mål om å få maksimale resultater av din digitale markedsføring er det essensielt å vurdere Inbound marketing og en programvareplattform som gjør mye av jobben for deg. Her skal vi fortelle...

Les mer
Reklame og markedsføring i krisetider

Det er underlige tider. Nesten over natten er alt snudd på hodet. Hjemmekontor. Stengte skoler og barnehager. Tomme kjøpesentre. Tonnevis av usikkerhet. Så hvordan skal en stakkars markedsfører...

Les mer